Hem / Haninge / Vattumannensgatan 142 – 7 tr. LGH 1702

DSC06876

Bostadsbeskrivning

Hej!, vi har en väldigt mysig lägenhet i Brandbergen. Vi söker en lägenhet som är minst en tvåa om 55kvm och med max 6000:- i hyra i Stockholm i runtom dessa områden Skarpnäck, Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Tallkrogen, Gamla Enskede, Dalens.

Vi har en ljus och konventionella lägenhet på sjunde våningen med tre sovrum och mycket utrymme. Fönster i två väderstreck dvs. med en fantastisk utsikt. Det är lugnt i huset och här bor flera barnfamiljer. Nära till bussar, skola och dagis. I området finns Kulturhuset, med bibliotek och caféer, ICA Kvantum, ICA Maxi, och mm. Närhet till grönområden i Haninge och badplatser överallt: Man tar sig fort till Övre Rudasjön, Nedre Rudasjön, Svartsjön, Dalarö, Tyresta Nationalpark.
Hyresvärden, Akelius. Kabeltv (Telia) och snabbt bredband 100 Mb. Man kan enkelt via VLU (valfritt underhåll) få extra utrustning i lägenheten, tex varmluftsspis, annan frys, nya köksluckor, slipad parkett, inglasad balkong, omtapetsering, osv.

Planering: Två sovrum. I ena sovrummet har du ingång till kök och vardagsrum. Mellan sovrummen finns hall och gång till varann. Det största sovrummet har tre garderober och det mindre sovrummet har också tre garderober och privat toalett.

Ett möblerbart förråd finns med ett stor fönster, garderob och egen ytterdörr (ca 8-9 m2 extra förutom kontraktsytan som är 98 m2).

Stort och bra badrum, en med badkar, plats för uttag och för tvättmaskiner. Välutrustad tvättstuga finns längst ner i huset, manuell bokning gör att det fungerar mycket bra. Cykelrum finns också.

En rymlig hall knyter samman förråd, badrum och sovrum med vardagsrummet, som har två större fönsterpartier, ett litet vädringsfönster, samt plats för soffgrupp och matbord. I direkt anslutning till vardagsrummet finns en balkong (isolerad från sidogrannar) med sol hela dagen. Balkongen med balkongmarkis. Köket är välutrustat stor med separat kyl och frys, samt elspis, och plats för diskmaskin.

Vi har bott här i snart 8 år och trivs bra men lägenheten har blivit allt för stor för min fru och mig då våra döttrar har flyttat ut. Hittar vi rätt är vi beredda att flytta omgående.Bild
Bild
Bild
Bild
Adress:
Vattumannensgatan 142 – 7 tr. LGH 1702 (karta)

Kontrakt:
Förstahandskontrakt

Rum:
3

Bostadsyta:
89 m²

Hyra:
7220 kr/mån

Boendetyp:
Hyresrätt

Möblemang:
Omöblerad

Uthyrningsperiod:
2012-10-08 och tillsvidare

Bostaden har...
  • Balkong / terrass
  • Kabel-TV
  • Förråd
  • Badkar
  • Hiss
  • Dusch
  • Bredband
  • Öppen spis
  • Gemensamma utrymmen

Önskad hyresgäst

Uppgift saknas

Maila Neor Solar Moreno:
Annonsen publicerades den 8 oktober 2012
och har haft 2064 visningar